Hoe mijn accountgegevens wijzigen ?

 

 Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens bekijken?

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en ga naar ‘Mijn account” en daarna naar “Accountinformatie”

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.Klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op “Wachtwoord vergeten?” om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

 

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig bij jullie?Gimbo.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen op
onze website zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de
website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Als u bij Gimbo.nl een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze
bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Lees voor meer informatie onze Privacy Policy.

 

 

Terug naar FAQ Veel gestelde vragen